Over

Over

Mis jij als leidinggevende de twinkeling in de ogen van je werknemers, die plots wél verschijnt van zodra ze het over hun hobby hebben? Wil jij medewerkers die doen wat ze doen omdat ze er zelf in geloven of ‘omdat de baas het zegt’? ‘De collegae maken plezier’ is een pleidooi voor meer plezier op het werk. Want het is wetenschappelijk bewezen dat niet zozeer een hoger loon, maar werkplezier tot betere en vooral meer duurzame arbeidsprestaties leidt.

Deze website en de daarbij horende pocket is bestemd voor elke leidinggevende die bereid is om zijn huidig personeelsbeleid in vraag te stellen. ‘De collegae maken plezier’ toont 7 manieren om het beste in jouw team naar boven te halen. Met telkens een toelichting over het verschil tussen leiderschap ‘oude’ en ‘nieuwe’ stijl, inspirerende getuigenissen van zowel werknemers als werkgeversgevers en tot slot concrete tips om het geweer van schouder te verwisselen.

Logo PMO

PMO staat voor ‘Personeels- en Management Opleidingen’ in de retail, maar ook ‘Praktijkgericht, Maatwerk en Originaliteit’. Geen schoolse aanpak of klassieke opleidingen op externe locaties, maar persoonlijke coaching op de eigen vertrouwde winkelvloer. Omdat mensen vooral goesting moeten krijgen om er elke dag weer tegenaan te gaan.