Getuigenis: slager Johny

Getuigenis: slager Johny

Slager Johny‘Elkaar helpen als het wat drukker is of als er wat stress in de lucht hangt. Hoe reageren we op klanten of op elkaar in die omstandigheden? Onze werkgever investeert regelmatig in personeelsopleidingen, waaronder de PMO-opleiding ‘Omgaan met stress’. We leerden wat de effecten van langdurige stress kunnen zijn voor onze gezondheid, relaties en prestaties.

Door enkele simpele oefeningen consequent in te bouwen in mijn dagelijkse routine kan ik mijn job en zelfs mijn leven veel beter zelf in de hand nemen. Het komt er ook op aan om af en toe eens stil te staan bij onze reacties en deze bewust om te draaien vanuit het besef dat niemand gebaat is bij onprettig gedrag. Hierdoor kan ik ook meer begrip opbrengen wanneer iemand onvriendelijk reageert en kom ik minder in conflict met mijn collega’s of de klanten. De op zich eenvoudige maar leuke reacties die je dan van klanten krijgt, maken mijn dag goed.’

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *